BESPLATNA ISPORUKA NA TERITORIJI SRBIJE!
KLOMPE MOŽETE NARUČITI I NA BROJ TELEFONA 0659992065
100% SIGURNA KUPOVINA

Odgovori na često postavljana pitanja

Možete ako obuća nije nošena i oštećena greškom kupca. Obavezno uz predhodni kontakt sa prodavcem.

Da, uvozimo je zvanično kao distributeri direktno od proizvođača iz EU. Ocarinjena je i nema posrednika koji bi mogli da je falsifikuju.

Reklamaciju priznajemo u zakonskom roku nakon utvrđivanja fabričke greške. Reklamirani proizvod zamenićemo ili ćemo vam vratiti novac. Više o povratu možete pročitati na našoj strani Opšti uslovi kupovine.

Moguća je. Pošaljite vaše podatke, model, broj i boju na 0659992065

Svi proizvodi su sertifikovani  i Suecos brend proizvodi i prodaje samo LZO (Lična zaštitna oprema) šaljemo i seretifikate na zahtev kupaca. Sva obuća je označena i sa utisnutim CE znakom. Više o sertifikatima možete pročitati na našoj strani Opšti uslovi kupovine, u odeljku Sertifikat o pregledu tipa.

Uvoznik i velikoprodaja je BANKER INEX doo Niš. Uvoz je iz EU, a proizvode se u Španiji po Švedskoj tehnologiji vlasnika kompanije.

Za prodaju putem interneta brzom poštom pouzećem za 24-48 h odgovoran je BANKER LTD doo Niš.

Sigurnu kupovinu garantujemo jer između ostalog pravna lica posluju preko 25 godina.

Da, ako je pravno lice u sistemu PDV-a jer je u pitanju LZO, za šta dobijete sertifikat Lična zaštitna oprema prve kategorije (PPE type I i II) i knjiži se u troškove poslovanja čime umanjujete porez na dobit 15% i povraćaj PDV-a 20%.

Korpa

0
image/svg+xml

Nema proizvoda u korpi

Nastavite kupovinu
X